Om Linnéa

Jag har alltid varit duktig. Bra betyg. Gjort som man ska. Pressat mig till utmattning. Jag har också nästan alltid haft en känsla av att inte duga, eller räcka till. Och jag har trots att jag utbildat mig till ingenjör funderat på vad jag ska bli när jag blir stor. Någonstans inom mig har jag känt att något fattats, trots att jag landat bra jobb och tjänat bra. Men om man tjänar bra och gör något man egentligen inte vill innerst inne, var har man då sitt sanna jag i det hela? Mitt sökande har gjort att jag anlitat coacher för att ta reda på vad det är som gör mig lycklig. Vad det är som gör att det jag gör har mening, för mig och de jag arbetar med. På riktigt. Inuti. I ledarskap och coaching har jag funnit det jag sökt. För mig är det en enorm gåva att hjälpa människor nå insikter och växa. Jag är övertygad om att vi får ett bättre liv, ett bättre samhälle och en bättre värld om vi lyssnar inåt och tar hjälp med att växa, för att hitta det vi är ämnade att göra den tid vi har på jorden.

Ledarskap och chefsutveckling är en del som intresserat mig länge. Jag har haft flera chefsroller och alltid haft som ledstjärna att göra det bra för mina anställda, så att de kan göra det bra för våra kunder osv. Det borde inte vara så svårt, men ändå är det få som anser att de har en bra chef.
Tyvärr kan det vara ganska krångligt och svårt att vara chef, och mycket av det kan handla om mod. Mod att ta tag i det som inte fungerar. Mod att utmana. Mod att ställa krav. Mod att möta människors oro, rädsla, kriser. Mod att skiljas. Mod att våga satsa.  Coachingen har hjälpt mig med alla de här delarna. Jag har arbetat som konstruktör, projektledare och chef. Jag har klivit av chefsjobb när jag insett att arbetsglädjen var som bortblåst och det enda positiva som återstod var lönen och tjänstebilen. Jag fick höra vid ett tillfälle att jag hade för höga krav. Aldrig! Jag har kört eget. Jag har skilt mig. Jag har varit långt ner i sorg och utan egentlig inkomst. Jag har vågat. Jag har gift om mig. Fått barn i två omgångar. Och jag är lyckligare än någonsin! För mig är det sant att vi ska ha höga krav på livet, och kontinuerligt jobba med det vi vill ha ut av livet! Av just den anledningen använder jag mig kontinuerligt av coacher själv, och har ett stort nätverk som jag samarbetar med.

Är du redo att ta nästa steg mot det liv du vill ha? Varmt välkommen att höra av dig!

Nyfiken på coaching eller hur vi kan samarbeta?

Slå en signal så bjuder jag på ett första samtal!